Yeni MR Cihazı Tıp Fakültesi Hastanemizde Hizmet Vermeye Başladı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hastalara daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için son teknolojileri içerisinde barındıran MR cihazı hizmete girmiştir. 24 saat kesintisiz hizmet verecek MR cihazımız şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun.

MR Cihazının yapay zeka donanımı barındıran üstün teknolojik özelliklere sahip olduğunu vurgulayan Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Turgut Deniz, cihazın önemini; “ MR cihazı haftanın her günü 24 saat çalışacak olup çok daha hızlı ve kaliteli görüntüler elde edilecektir.  Vatandaşlarımıza verilen sağlık hizmetlerinin niteliği artacak ve hekimlerin ileri teknolojiyi kullanarak tanı ve tedavi olanakları artırılmış olacaktır” şeklinde ifade etti.

mr1

Santral:444 40 71

Faks:0 318 224 07 86

E-Posta:bashekimlik@kku.edu.tr