Yeni MR Cihazı Hastanemizde Yakında Hizmet Vermeye Başlayacak

Hastanemizi ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, kurulumu yapılan yeni Manyetik Rezonans Görüntüleme (MR) cihazı hakkında Başhekim Prof. Dr. Turgut Deniz, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Adnan Özdemir, ve teknik personelden bilgi aldı. Ziyarette,  Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Metin Arslan ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Dilek Keskin de hazır bulundu.

Yeni MR cihazının yakında hizmet vermeye başlayacağını belirten Başhekim Prof. Dr. Turgut Deniz, hastalarımıza daha iyi hizmet verme amacıyla MR Bölümünde yapılan yenileme çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.