Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Adnan Özdemir ‘OZON İLE AMELİYATSIZ BEL FITIĞI TEDAVİSİ’nİn konuşulduğu, Doç. Dr. Özgür Selvi'nin sunmuş olduğu 'SAĞLICAKLA' programına konuk oldu.

Fıtık nedeni ile bel ağrısı şikayetleri olan hastalarda ozon tedavisinin güvenli bir şekilde uygulandığını belirten Doç. Dr. Adnan Özdemir, “Ozonun en büyük etkilerinden biri fıtık boyutunu küçültmesidir. Belli bir hacme sahip fıtık dokusunun içinde sıvı var. Ozon tedavisi bu sıvı kısmın azalmasını sağlıyor ve bu da fıtık dokusunun hacmini küçültüyor. Böylelikle sinire olan baskı ortadan kalkıyor’’ dedi.  Bu tedavi yönteminin ameliyatsız bel fıtığı tedavisi olarak da bilindiğini belirtti.